Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Googlemaps has a deprecated constructor in /customers/f/0/e/valmar.se/httpd.www/application/libraries/Googlemaps.php on line 16 Valmar Scandinavia
 

Om Oss

Valmar Scandinavia - Vår maskinpark - din guldgruva!

Vår maskinpark - din guldgruva!

Se vår maskinpark som din trädgård där vi på Valmar Scandinavia är glassiga nog att kalla oss trädgårdsmästare. Vi tycker om kunder med höga förväntningar och vet vilka verktyg som krävs för att skapa glass i toppklass.

Använd vår glasskompass! 
Valmar Scandinavia - Bästa resultatet är guld värt

Bästa resultatet är guld värt.

Precision, ambition och passion är Valmar Scandinavia i ett nötskal, våra ledord, vår trygghet och vår grundbult. De ger bäst kvalité helt enkelt. Nyfikenhet och utmaningar driver oss till att alltid prestera på topp därför tycker vi det är kul att vara bäst när det gäller. Vi vill att vår maskinpark ska bli din guldgruva. Vi vill utvecklas med dig, kom till oss. Lev loppan i vår glass-skola låt oss göra glass,(gelato) tillsammans. Testa olika maskiner och modeller så pratar vi om vilken maskinpark som passar dig som handen i handsken. Ge oss dina visioner och tillsammans förverkligar vi dina drömmar.

Valmar Scandinavia - Tillsammans är vi unika

Tillsammans är vi unika

Valmar Scandinavias styrka är det breda produktutbudet där vi tillsammans med våra återförsäljare levererar för dina specifika ändamål.

Valmar Scandinavia - En början på en tradition

En början på en tradition

Valmar Scandinavia har bidragit med en början på en tradition – tillverkning av äkta italiensk glass i Sverige och i hela Norden! Även om vi förstår att en resa till Italien är lockande så tyckte vi på Valmar att de italienska gelato-mästarna också skulle få se en del av världen. I dag har vi därför en glassakademi för den som vill utveckla sitt hantverk, där vi erbjuder sköna inspirationsdagar och utmanande utbildningar för både nybörjare och redan invigda. Allt för att du ska kunna tillverka din glass på bästa sätt.
För oss är glass guld
Välkommen hem :)